Domotica

Elektriciteitswerken - Domotica

Je kan rekenen op onze diensten voor je elektrische installatie in nieuwbouw –en renovatieprojecten.  Maar ook voor het installeren van domotica kan je bij ons terecht.

Domotica of huisautomatisering heeft maar één doel voor ogen, jouw dagelijks leven vergemakkelijken.  

Ga je bouwen?  Kies dan zeker voor een slimme woning!  Het grote voordeel van die slimme woning is dat je nu nog niet hoeft te weten hoe je gezin zal evolueren.  Het kan achteraf makkelijk aangepast worden aan je nieuwe levenssituatie.  Wat je vandaag nog niet nodig hebt, activeer je makkelijk binnen een paar jaren.  Makkelijk en zonder kap en breekwerken.

Maar ook bij een renovatie zijn er verschillende mogelijkheden.  Wij staan je ook hier bij met raad en daad.
Alle technieken in jouw huis, gaande van verwarming, verlichting, rolluiken, camerabewaking, inbraak –en brandbeveiliging, … te verbinden in één systeem.  Dankzij het installeren van domotica kan je bovendien heel wat besparen op je energiekosten.

We gaan in samenspraak met jou de woning volledig afstemmen op jullie wensen en behoeftes.  Jij beslist zowel van thuis uit met de handige touchscreen, of op afstand met je computer, tablet of smartphone welke elektrische toestellen, verlichting of verwarming in werking treden. En hier hoef je heus geen expert ter zake voor te zijn!

Voor eventuele vragen of een offerte, twijfel niet om ons te contacteren.

Uw veiligheid en comfort is ons doel

02/356 92 38
Eikstraat 20
Beert-Pepingen
info@depelseneerbvba.be